Sunday, July 31, 2011

~SePeTaNG BeRsAmA 4p1~

tarikh: 30 julai 2011
hari: sabtu
lokasi: pantai teluk gadung

ok..
aku n my form 4 student outing together (betul ke aku speaking ni) - lantaklah salah ke betul, ade aku kisah..
tanda aku menghargai diorang..
kerana bagi kerjsama yg cukup bgus semasa lec aku dtg observe..
dan juga sebagai tanda kenang-kenangan aku dan mereka..
enjoy sakan ye kamu...
aku uploadkan serba sedikit gambar aku n my student..


kek yang aku belikan khas tuk diorang


wif my girl student.. ramai lagi yg xde ni..


wif my boy student.. ni pon ade yg xdtg jugak... tgk ank2 murid nk same besar ngn cg.. hihihi..
cg lah sangat..


ok sekarang saksikan gelagat2 mereka pada petang tersebut..














ok sebenarnya banyak lagi yang kami snap snap snap, tp aku uploadkan sebahagian saje.. xleh upload banyak2..
juz untuk tatapan kawan2..


opps sory gambar ni tersesat lop.. hahahaha.. 


ok kawan2.. enjoy..
kredit untuk student2 aku yang upload gambar kat fb mereka.. sory cg amek gmbar ni dr fb kamu ye untuk dikisahkan dalam blog cg..


semoga kenangan ini akan sentiasa terpahat dalam hati cikgu dan pelajar 4p1..
cikgu sayang kamu semua!!!!!!!!!!!

4 comments:

p!EJ@ said...

wah... cikgu sgt comeiii..:)))))

b@!N said...

hahahha.. sekali sekala cikgu nk bergaya jugak....

aiENn cHAm said...

u r gud teacher ! besnye ade cikgu yg bole jd kwn baek..tp hormat ttp hormat ;)

b@!N said...

hihi... 2 lah,student2 atas hormat lagi cikgu, tp yg bawah2 ni, f2, nakal sangat... mmg kena banyak bersabar...