Sunday, April 24, 2011

~Sem 6 Da berakhir~

dulu bila abes sem 5.. tulis entry sal sem 5 da berakhir.. skrg bila sem 6 da berakhir.. tulis entry sal sem 6 berakhir lop..

sem ni.. aku x selalu update blog.. ye lah.. aku kan bz.. mengalahkan Perdana Menteri.. cewah gitu.. hahahha.. padahal malas je.. boleh tgk dalam sebulan 2 brape kali aku update.. kan malas namenya 2.. huhuhu... xde kelapangan masa lah katekan... asyik mengHADAP EN. TESIS... betul ke.. hahaha.. padahal menda laen yang aku buat.. huhuhu

org kate... bukan aku kate.. law nk post entry ni.. law xde gmbr xsrnk bace.. betul ke??? aku ni da lah malas nak upload2 gmbr2 ni.. bukan pe.. xde gmbr yg aku  nk uploadkan.. cume ade bg sesetengah entry je lah aku uploadkan.. tgk kesesuaian lah...

ok stop sal kat atas 2.. 2 aku mengarut sekejap.. k aku nk citer sem ni ape yang aku dah buat...
1st sekali mestilah aku menyiapkan esemen..
2nd aku berjimba-jimba, berjalan-jalan, berseronok2... hahaha aku x taw lah yg mane 1st sbnrnya.. yg jalan2 ke wat esemen.. tp bagi aku yg 2nd 2 patut jadi 1st kot.. hahahhaa.. betul lah ni..
sem ni lah paling banyak aku berjalan-jalan.. mengalahkan sem2 lepas... pergh.. hebatlah baein.. maklumlah da nk sem2 akhir.. nk meninggalkan upsi.. ni kojenya... huhuhuhu...

tibe2 aku rase sayu nk tinggalkan sem ni..
sdey sebab aku terpaksa tinggalkan orang yang aku sayang.. kami kenal sekejap je... huhuhu.. mungkin hampir 1 tahun.. titik perkenalan dari sem lepas lah.. aku pon x sangka aku boleh jadi serapat ni.. w/pon kami bukan 1 kos... sdey sebab kami cuti x same.. n then aku da x duk kolej agy.. so ssh da nk jumpe.. camne keadaan dia pas ni.. w/pon kami satu "U".. igt upsi ni kecik ke!!!!... senang ke nk jumpe!!!!.. susah!!!!.. huhuhu.. banyak kenangan aku kumpul dengan dia.. pahit manis semua ade...  sabarlah wahai hati... seb bek kan kamu jadi housmate aku sem lepas..sampai kawan2 kamu pon aku boleh jadi baek.. (da reveal da sape yang aku cter ni) huhuhu... sape2 yg berkenaan kamu tahu kan sape yg aku mksudkan.. huhuhu. sdey jugak.. pk2.. pas ni dpt ke lagi jumpe kamu..  aku tggal satu sem lagi.. pas 2.. bye2 UPSI.. tp sem akan dtg pon x pasti kite akan jumpe lagi dan jadi macam skrg ni.. x sangka aku dapt kenal korang... hepy enjoy... w/pon kadang2 pk.. aku je yg laen.. ye lah korang semua 1 kos.. aku je yg kos laen.. hahaha.. tp aku kan muke yg tak taw malu.. buat bodoh je.. hahahaha

korang...... w/pon pas ni kite da x jumpe agy.. korang jge lah diri baek2 k.. jadikan satu pengalaman duk kat UPSI ni.. huhu (tibe2 ayt sdey ni)... w/pon bnyk masalh yg korang hadapi.. FACE IT.. sbab yg 2 lah mengajar kite erti hidup... bukan semua org yg dpt pengalaman cam 2.... n then aku harap... persahabatan korang semua akan terus berkekalan.. jadi cam mula-mula kamu kenal dulu... sng nk jalinkan hubungan persahabatan tp ssh tuk kekalkannya.. so aku harap.. korang same2 lah jage tuk mengekalkan persahabatan 2.. w/pon pas ni aku da xde nk tgk korang hepy2 lagi... tp kite still lagi boleh keep in touch k... ape gunanya teknologi canggih2 kan skrg ni.. hihihihi.. so 2 lah harapan aku....

k lah.. cukuplah stkt ni... aku pon x larat nk tulis panjang2 ni.. aku bab2 mengarang ni failll.... betul tak AKAK??? hihihihi...

skrg ni mase aku enjoy.. coz da abes exam.. tggu nk balik je... huhuhu.. sepatutnya penerbangan hari ni 24.4 tetapi terpaksa DELAY ke 26.4 kerana sebab2 tertentu.. huhuhu... sabo jelah...

2 comments:

Realiti atau Fantasi?? said...

adakah saya???
huhuhuhu...pape pn..nice dpt knl baien...

b@!N said...

hehehehe.. kamu jugak termasuk dalam list yg aku akan rindu....