Sunday, October 9, 2011

BiLa TaRiKh BirThdAy AkU di "Hide" KaN

ok pe kes, yg ni pon nk cter kan.
xde sebenarnya..
aku juz nk tgk bape org yg betul2 igt tarikh lahir aku..(juz want to see)
sbnrnya aku x kesah pon org nk wish atau pon x..
coz aku taw kdg2 aku pon lupe jugak besday kawan aku..
fair n square k...
hehehe.. :)
so conclusion yg bole aku simpulkan..
juz teman hampir ngn kite sahaje yg akan igt besday kita..
but ade jugak kwn yg duk jauh ngn kita, but still remember my besday...
yg ni aku betul2x terharu...(terus terang aku nk ckp.. aku syg ko cikwa, n is) :)
coz you take 2 medium 2 wish my besday... x kira hp or fb..
tq 2 my friends who give me the present..
alamak lupa nk amek gmbr nk upload kat cnie..
but i really2 appreciate it..
present from 2 people who love me and care me.. (yeke- w/pon x.. i still love you all)
~tetiba nk nanges~ :'(

ok lah.. x mau tulis panjang2x..

1st sekali aku nk ucapkan tq kepada mak n ayah aku, sebab tanpa diorang aku tak kan ade kat dunia ni, dan aku xkan jumpe kawan2 yg akan wish besday kat aku..
aku jugak bersyukur, sebab aku masih lagi diberikan lagi ruang dan kesempatan untuk bernafas..
dan terima kasih yg x terhingga tuk kwn2 yg always beside me, w/pon ape yg telah aku wat kadang ade yg terasa, susah bukan senang nk jage aty kwn2 ni..(w/pon kdg2 aty kite jugak sakit)
tq jugak to someone who always patience with me dengan kerenah aku yg ntah pape ni.. aku taw bnyk kali dia terasa ngn sikap aku ni.. but still nk kwn ngn aku..(w/pon da x same cam dulu)

8 oktober 2011~meningkat sudah umo aku yg ke 22..
Ya Allah give me a strength to face everything that came to me..



6 comments:

Realiti atau Fantasi?? said...

hepi~hepi bufday....
Ok3...sy x terasa pn nga awk...
^_^...

b@!N said...

ngeh2x... tyvm ain.... tq sebab x penah terasa ngn aku...
hope our friendship akan sentiasa berkekalan..

aiENn cHAm said...

xde hadiah nak bg,ain bg kasih syg & doa je.bole? hehe ;)

b@!N said...

its ok ain... kasih syg dan doa ain 2 pon da ckup.. rindu same ain... :)

Fika said...

saya doakan kak baein sentiasa sihat sejahtera serta selamat di dunia dan akhirat :-)

Hawa Ahmady said...

alaa.. nak wish gak la walaupun dah lambat.. happy bufday..hehe