Wednesday, July 20, 2011

~1 vs 1~

aku pon x taw pe kaitan tajuk diatas dengan ape yang aku nk taip ni... 
ok kali ni aku nk citer sal sorg budak putih.. hahahha
xde lah.. sbnrnya entry kali ni aku nk tulis sal sorg yg baek ngn aku..(baek ke???)
hihihi..
jgn terharu ye.. nk kutuk habes2 sal kamu ni...
k.. sape yg bertuah 2 ek..-adakah anda rase diri anda bertuah?
jeng jeng jeng...
straight 2 da point....
ary 2 aku citer sal cik ain(x straight lagi ni)
 k kali ni aku nk cter sal mbr ain jugak a.k.a mbr aku jugak n my sister.. hihihi(layak dipanggil kakak sebab tua dr aku 1 tahun 6 bulan 18 hari)
teka sape taw..sape2 yg rapat ngn aku n cik ain ni, mybe kenal sape..
aku x nk gtaw g sape aku nk kutuk dia dulu, t bru bgtaw...

titik perkenalan: dulu dia housmate aku mase aku sem 5..
mula2 aku x rapat ngn dia..
x kenal maka x cinta- cam 2 lah umpamanya.. bila dah kenal.. macam2 lah jadinya..
mula2 aku rase lah dia adalah org pertama yg aku jumpa bila aku langkah masuk umah 3-8-8 (k-har)
dia ckp aku ni sombong(dia cter pas kami kamcing giler) dia je giler, aku x.. oppss sory.. juz kidding
mybe tym 2 aku penat kot.. pnt angkat brg, n penat baru sampai.. one day before sem 5....
camne ek aku bole bek ngn dia...
ermm.....
wondering... n thinking.. ?????
law x salah aku, dia selalu asking me...(ceh speaking)
cam2 dia tnye kat aku....
ketuk2 pintu, shy2 cat tgk aku dalam bilik...(ade menda nk tnye lah 2...)
seb bek aku x mengamuk.. pe ni asyik tanye je..
tp besalah aku paham perasaan 2.. dulu aku pon cam 2..
so xde lah aku nk mengamuk... help her selagi aku mampu jawb...
baek x aku..hihihi :)
bermula dr 2 lah kot...
dengan pertanyaan dia, n ngn keramahan aku ni.. aku jadi baek ngn dia..
da baek.. ary2 aku masuk bilik dia...
duk menyembang (kdg2 aku mmg suke mymbg bila idea aku bnyk.. bila kering aku jadi pendiam)
dia suke dngr aku menyembang..
ape lagi...
lagi lah aku suke... ade org yg melayan aku..
n then aku jadi baek sampai skrg..

w/pon aku skrg jauh ngn dia.. tp aku still igt dia, syg dia, rindu dia (cewah terharu x??)

klimaks: jgn xtaw aku penah gaduh ngn dia.. x sangka baek2 pon bole gaduh...ni tym aku sem 6, dia sem 2..
tym ni pon umah dah laen2.. aku blok 3, dia blok 1..
gaduh besar... xnk tegur kot.. tp aku xnk cter.. sebab aku x nk igt pe yg terjadi.. 
biar kami je yg taw.... 
Please don't ask us??
tp, pas 2 aku masih lagi kwn dia...
(x nk cter panjg2 sal ni)
org kate baru ade seri kan... gaduh2 ni...
ade masam masam manis dalam perhubungan 2...

penutup: ade ke penutup... aku arp xde penutup dalam perkenalan kami...
biarlah ajal maut je yg memisahkan kami.. (gitu....)
cume skrg kami jauh... aku ade kat ganu.. dia ade kat KL@ TM..
walaupun jauh di mata, tp sentiasa di hati...
always keep in touch ngn dia..

*pesanan dari penaja: (kamu x ske pink. tp cadar kamu kaler pink..hihihi)
-jage kesihatan kamu baek2.. 
- jgn lupe mkan..(jgn makn pedas n air bergas), kwn2 tlg tgk2 kan dia.. dia ni degil sket..
- tlg jage diri kamu baek2..(xnk dgr kamu sakit, nanti buat aty sy x tenang)
-selalu senyum k..(ssh nk senyum ni.. tp bila senyum manis orgnya)
- mesti ingt sy sentiasa (msetilah sy kan adalah salah sorg adik ksygn kamu-nk perasan jap.. xpe kan hihihi)

------->>>> harap perkenalan kita akan kekal selamanya...

ok skrg aku gtaw sape dia k...
jeng jeng jeng...
aku bagi link fb je lah k...
sape2 yg nk taw klik je lah name fb dia 2...


hihihihi..selamat membaca wat kwn2 sekalian...
sbnrnya bnyk lagi kisah2 aku ngn dia.. tp aku x cter semua...
biarlah jadi kenangan aku ngn my lovely sis... hihihihi

4 comments:

Realiti atau Fantasi?? said...

i like yOur frendship 2....
sy pun syg kwn sy...
inae cOmey..:))

aiENn cHAm said...

baein,ain da konpius da nie,cite sal ain ke sal nad nie..haha ! ayat xleh blah...kamu xsuke pink tp katil kamu pink..haha !

nad said...

wrne pink nad pn confius..haahaaahaaa..syg sama kamu w/pon statmnt agk hot gak erk....huuu..anywy thnk a lot 4 evrythng...

b@!N said...

ain: cter sal nad...konpius sebab ade name ain dulu kan... hahaha
nad: hahaha.. hot ke??? jgn marah k... hope our friendship akan kekal selamanya....