Thursday, November 11, 2010

~(Sambungan siri 1) BerKheMah Di DaLaM HuTaN~

back 2 the entry yg nak kena sambung 2..
kat mane ekk...
oo.... otw nk pegi kem...
kami nek jip..  mmg 1 pengalaman yang x bole dilupakan lah...
ni video tym kami nek jip 2...
bergegar2.. maklumlah jalan x rata..
dengan angin yang sepoi2 kena kat muka kami semua 2...
bes siot.....
video
terima kasih kepada sarni aka my rumet yang merakam video ni...ade gak kenangan.. ni bukti taw, x tipu pon..hihihi

kemudian kami pon sampai lah ke tempat kem 2.. 

betul2 tgh hutan ni.. seb bek lah xde pape yg terjadi kat aku.

selepas diberi taklimat serba sedikit, aku dengan xcited ingin memasang khemah tempat aku nak tido malam 2...hehehe,
mesti r xcited, khemah lah hutan beb..

sesi memasang khemah, rumetku=sarni n linda.. lam hutan pon ade rumet...

selepas siap memasang khemah.. makan2 lah dulu..
penat duk lam bas separuh hari ni.. huhu
ptg 2 jugak kami sediakan ayam tuk bbq pada malam tersebut...

sebelum memulakan aktiviti utama, (water confident)
abg2 hensem(hensem ke?) xpe lah bg jelah..
wat sesi pecahkan ais a.k.a ice breaking.. hihi
lawak siot...
banyak jugak lah kitaorg wat xtvt tym 2...

taklimat untuk xtvt ice breaking, pecahkan kepada 2 group..
aum n polina... pergh name group... lawak giler..

ni aku nk tunjuk video salah 1 xtvt yg kami wat..

video
 bes..... penuh dengan kegembiraan....

enjoy lah korang ye...
k setakat ni tuk entry kali ni..

to be continue..
reason: nk solat n then stdy.. (katenya)




No comments: