Friday, January 8, 2010

TITIPAN KHAS UNTUK COURSEMATE AKU (AT08)

n3 kali ni khas tuk dak2 at08....sowilah kawan2 law aku mengupload gmbr korg kat blog aku ni..saje.. dah lame dah niat nak wat n3 khas tuk coursemate aku ni..akhirnya tertunai gak.. agak susah nak memilih gmbr2 yg aku rse sedap mate memandang.. las sekali yg ini saje lah yg dapt ku uploadkan gmbr2 kat my blog,.... hehe..nak cerita satu2 ke sal korang semua ni...baik lah aku mulakan dengan:
ustaz: atau name sebenarnya nur syamsul irwan..exkmp-ian(tempat aku belajar dulu tp len2 kuliah ngn usatz ni...) knp di panggil ustaz..mungkin gayanya yg alim kot....setuju x kwan2..setuju2222, aku tolong jawab ek...tp alim2 pon...mulut buleh tahan..hahhahaha
k lah setrusnya...
guru dan tiaga: 2 org ini lah wakil kaum india di dalam kelas ku yg majmuk ni..meng-eratkan perpaduan... bak kate najib... 1 MALAYSIA...

seterusnya........
aisyah dan dayah: 2 org yg x leh nak terpisah dek akal fikiran..dari kecik sapa besor cam belangkas..dimana ade dayah distu ade aisyah..dimana ade aisyah disitu ade dayah..asyik belajor tempat yg same je....t dah kawen kot baru lah dyorg ni dpat duk jauh..x berkembang lah korang...hahahaha..mereka ni berasal dari utara(kedah)..org utra rupanya..seb bek bukan utraman..hahahaha
naimah, sue, yeh, mira, fatimah: ni org pantai timur...fatimah-pahang, mira ngn naim -ganu termasuk aku, sue n yeh-org klate...kumpul sek dye abes lah ckap patai timur...naim slamba badak...hahahha,pe korg wat kat dye, dye x kisah..janji hidup dye hepi..sue kepunyaan coin...perasan tinggi drpd aku, tp mmg tinggi dr aku pon tp xleh kalahkan si afni..yeh- kecik molek same cam aifa..hehhe...dulu aku panggil ye p.mas, tp tgk ramai sgt panggil yeh aku panggil lah yeh..atau name lennye ialah yanie... mira, fatimah n aifaa asyik g kelas same2 kot..dyeorg kan kat kawan rapat..xleh sape2 pon yg dpt kalhkn dyorg...
ain,siha aifaa: dyorg pon org utara gak..tp bawah lah dr dayah n aisyah..ain ni org tanjung malim je, tp disebabkan t.malim ni salah 1 tmpt lam negri peark, jadi secara automatik aku isytiharkan ko org utara ye ain...siha ni same negeri ngn ustaz..org pinang..kaya dgn nasik kandar..sapa2 nak beli baju muslimah boleh kontek dye ye..agent segera di upsi..hehehehe. si aifaa ni org perak.. 1 matrik ngn ain, azmi, lynn kot.. x salah aku...comel orgnya..betul x kawan??? semua angguk ni..dah agak dah..sape nak no tepon mintak sendiri ngn tuan dye ye... aku xnak jdi org tengah... gambr sape lah kat atas ni...bajet hensem btol...hahahhaa


lynn: umah paling dekat ngn upsi selain ain..hulu bernam..x samapi brape minit dah smpai dah...org yg paling bz ng biznes..dye lah orgnya..xleh lawan.. t aku rase x jadi cg, tp jd usahawan...t boleh lah aku pnjam duit ngn mu ye...kan jadi org kaye..
azmi: palapes............1 ciri yg ade kat azmi..giler2, ckap merapu..dah ade org pnyer..melepas aku..hehehhe..marah kan makwe dye....
ling: ling ni chinese...sorg2 je wakil kat lam kelas aku... jadi kelas aku ni semua de wakil..pelbagai kaum...org selangor..dulu pon dye belajar kat matrik same ngn aku..kiranya yg amek kos ni di kongke oleh budak2 ex matrik aku dulu, iaitu, dayah, aisyah, ustaz, hairi, bai n aku..hehehe..
yeyye!!!!kami menang..hehehe
dayang, jue, sarni, linda: datangnya dari seberang laut..law nak balik tempah lah tiket awal2 ye..t lambat lah korang balik...dah lah jarang balik..kesian..tp x pe, pepatah de mengatakan, tuntutlah ilmu sampai ke negeri china..cari pengalaman pe salahnya... dayang-sarawak..t balik jgn lupa bawa kuih lagi ye..aku suka..xspecially kek batik..ko wat aku xnak..x sedap...hahaha jue- sabah bah..jge minimart bek2 ye...jgn sampa lari minimart 2... sarni-sabah juga ba....pon jage minimart..bila aku g je mesti tgh duk kira stok kat minimart tu..ni dah ade ciri2 buka kedai runcit ni...konpem aku beli kat mu je sarni...tolong kawan2...sal tapak selipar tu aku diam2kan ye.. linda-ni pon dak sabah..bak bermadah serahlah kat linda..sape rse nak berpuitis silalah perbi ke umah linda untuk menuntut ilmu....
lia, afni, asni: 3 sekawan.....lia n asnie org johor... yg ni tercicir,org pntai timur gak..si afni namenya..dyelah paling tinggi kat kos at08 batch 2008/2009..x de sape yg boleh kalahkan dye..x dapat nak tanding pon..sape yg rse rendah tu jgn lah walking di tepi afni..ye x dayang????hehhe lia- ni mulut byk ni..sesuai jadi cg...sore merdu..merdu ke???sila taip tu t perasan lak minah ni..masuk AF konpem minggu 1st dah kuar, sebab tu aku xnak undi...hahhaaha asnie- org jawa..sape nak belajar g lah jupa si asnie ni..tp aku x taw lah dye ni reti ke x.. x penah test...tp sape yg ade keinginan boleh kot, to sebaik-baiknya cari org lain dulu...

las but not least....
hairi & bai: pasangan kapel kat lam kelas aku....sape yg jadi org tengahnya law bukan aku..ramai yg x taw..betul dok bai????betul kan...aku bagi no hairi kat mu...hehhe..abes rahsia..hahahaha
hairi ni minat dengan cerita hindustand..favorite..serahlah kat dye... bai..tiap2 ary mesti dengan hairi..ni lah pasangan bahgia AT08....
nampaknya ini sahaja lah yg dapat aku ceritakan ttg kawan2 kelas aku ni..lengoh tangan aku ni taw..nak promote korang semua...xpe malam ni ade org blanje aku makan kfc..x sabarnya..hohohohoho
*kepada sesiapa yg aku tertinggal aku mintak maaf, n sape2 yg xde gmbr tu..aku mintak maaf,
itu saje lah ye..bye2.. salam





7 comments:

Anonymous said...

wkpe sal aku sket sgt ni bain?
huhu

b@!N said...

sape ni??? t aku cerita len kali lop ye...

Anonymous said...

haha..bain2...terima kasih lah ye...pnjg komen utk aku...haha...

bain said...

sama2...tuk dak2 kelas..sowilah sape yg sket2 tu..t aku buat sequelnya ye...amek gmbr cantek2...baik pnyer..

aien matez said...

pic ak 1 je..hhuhu...love u all la...best2...

b@!N said...

xpe ain...t len kali aku upload gmbr mu byk2...hehehe

Anonymous said...

dasyat.... bagus bain terus kan...